Com l’ajudo a triar els estudis per després de l’ESO?

Si tens un fill o filla que està estudiant l’ESO és possible que encara no sàpiga sap què vol fer un cop l’acabi o que tingui dubtes sobre a què es vol dedicar. Descobrir la vocació no és necessàriament fàcil. T’ajudem a acompanyar-lo a triar els estudis que farà després d’aquesta etapa.

Saber-ne

Com fer que els joves s’interessin per la lectura?

Diversos estudis mostren que hi ha força alumnes que no han après a llegir bé. Saber llegir és important perquè puguin seguir bé totes les assignatures. I això també ho és perquè tinguin més oportunitats a la vida. Et donem 15 trucs per despertar-li l’interès per la lectura.

Saber-ne

Com fer que els infants s’interessin per la lectura?

Diversos estudis mostren que hi ha força alumnes que no han après a llegir bé. Saber llegir és important perquè puguin seguir bé totes les assignatures. I això també ho és perquè tinguin més oportunitats a la vida. Descarrega’t 13 trucs per despertar-li l’interès per la lectura.

Saber-ne


Els 7 principis de l’aprenentatge

Cada cop coneixem millor com funcionen els principis de l’aprenentatge. Saber-ho ens permet millorar tot el procés educatiu. Aquests principis són de naturalesa diversa: des d’aspectes socials fins a emocionals. Aquesta imatge presenta els 7 principis fonamentals de l’aprenentatge.

Saber-ne

10 trucs per educar infants en la responsabilitat

És fonamental que eduquem els infants en el valor i capacitat de la responsabilitat i, sobretot, que no els prenguem l’oportunitat d’adquirir-la des del principi de la seva vida. Per ajudar-los a assolir-la és bo que disposem d’eines útils. Descobreix-ne 10 trucs en aquesta infografia.

Saber-ne

Sabem educar adolescents en igualtat de gènere?

El paper de l’educació en la igualtat entre persones, independentment del seu gènere, és fonamental. Aquesta educació té lloc, tant a les escoles i els instituts com, especialment a casa. A continuació, et presentem 8 punts que cal saber per educar adolescents en la igualtat de gènere.


Link a la enquesta: Per l'educació responc